Skip to main content

Vi vil skape begeistring!

Vi vil bygge boliger du føler deg hjemme i straks du trer over dørterskelen. Et hjem hvor du ser muligheter og løsninger, rom du blir glad i, steder der minner skapes – boliger som gjør deg begeistret! Velkommen hjem!

Om Favoritthus

Favoritthus har boligprosjekter Oslo Omegn,  Stavanger og Sandnes. Vi innehar kompetanse og mulighet til å ta på oss store som små boligprosjekter, og har realisert flere suksessfulle eiendomsprosjekter.

Kundene tar vi på alvor og gir dem den faglige ekspertisen de fortjener, slik at de med trygghet får en ny boligfavoritt!

Vi vil skape begeistring!

Det å «skape» spiller på dobbeltbetydningen av å bygge nye hjem. Nye hjem skaper begeistring hos de som kjøper dem. Hjem med flott arkitektur og gode materialvalg er blant ingrediensene vi bruker for å skape denne begeistringen. Vi lager attraktive boligprosjekter med gjennomførte løsninger og god økonomi, som sikrer godt og kvalitetsmessig håndverk.

Som kunde hos oss vil du føle trygghet. Vi tar deg på alvor, og gir deg den faglige ekspertisen du trenger for å være trygg på at du har valgt din nye boligfavoritt! Vi er med under hele byggeprosessen, og følger også opp etter at din nye favoritt står ferdig.

Ansatte

Jørgen Bjune
Daglig leder

Even Aasen
Prosjekt og byggeleder

Ta kontakt for visning eller informasjon